VI Международен конкурс за камерни ансамбли и соло изпълнители Боровец (МККАСИ-Боровец)

Тази година в Боровец, един от най-известните български планински курорти, ще се проведе шестият международен конкурс за камерни ансамбли и соло изпълнители. Едно прекрасно музикално събитие за деца и юноши, на което те ще имат възможност да покажат своите умения.
Швейцарско-българската асоциация за култура  ще подкрепи този конкурс като предостави специални награди на избрани от журито участници и като поеме разноските по транспорта и акордирането на клавишните инструменти.
За това събитие нашият партньор “Рунитон”, Пловдив, България ще осигури концертен роял и пиано марка „Steingräber“.

www.runiton.com

За развитието на младите музиканти участията в публични изяви и посещението на майсторски класове има изключително значение. Затова Швейцарско-българската асоциация за култура осигурява  три специални награди:

– специална награда в категорията “Класика, индивидуален изпълнител, пиано” за участник от V-та група – поемане на разноски за посещение на майсторски клас в Швейцария в размер на 500 швейцарски франка;

– специална награда в категория “Фолклор”  – поемане на разноските за участие в концерт в Швейцария;

– специална награда в категория “Камерна музика” на стойност 300 швейцарски франка.

Целта на Швейцарско-българската асоциация за култура е  да се утвърди като постоянен партньор в провеждането на този конкурс, за което набираме средства и може да ни подкрепите като направите дарение.

 

www.musicborovets.com

Подобни публикации-Related posts

Leave a Comment