Благотворителен концерт – Фондация Jacaranda – ОТЛОЖЕН ЗА 01.10.2021

ОТЛОЖЕН ЗА 01.10.2021

Търсим деца, които вече ходят на уроци по пеене за бенефис концерт.

Концертът ще се състои на 01.10.2021 от 19:30 часа в Евангелистката Църква в Кюснахт / Цюрих. Концертът се организира от Асоциация Jacaranda, която събира дарения за проекти в Африка, Камбоджа и Тибет. Можете да намерите повече информация за асоциацията на следния линк:  www.jacaranda.ch
През последните няколко години SB Kulturverein участва в редица концерти. Успяхме да реализираме един от нашите проекти – нов роял за музикалното училище в Стара Загора / България – благодарение на щедрото дарение от асоциацията Jacaranda.

За следващия концерт на Jacaranda вярваме, че е най-добре децата да могат да помагат на други деца. По този начин децата се забавляват по-пълноценно, участвайки на този концерт.

На концерта ще участват и известни артисти като швейцарската поп певица Роберта Баньоло, която ще дойде от Милано специално за концерта. Тя беше бивша участничка в швейцарската версия на Шоу за Таланти. Също така на концерта ще участват тенор Давиде Галаси, сопрано Анджела Керисон, Михаела Стефанова и млади инструменталисти от Цюрихския Университет по Изкуствата.

Очакваме с нетърпение многото участници и едно прекрасно концертно изживяване заедно!

С добри чувства,
Екипът на SB Kulturverein

Подобни публикации-Related posts

Leave a Comment