НАШАТА МИСИЯ

ПРЕДОСТАВЯНЕ – ДАРЕНИЯ

Чрез спонсори и дарения предоставяне на музикални инструменти, пособия, материали и инструменти за изобразително изкуство, звукови системи, сцени и др.

СЪБИТИЯ

Чрез организирането на културни събития като концерти, конкурси, изложби, частни музикални мероприятия, набиране на средства в подкрепа на млади таланти и др.

КЛАСОВЕ

Чрез организиране на майсторски класове, семинари, уроци и лекции на различни нива на опит (ученици и следващи в университети / художествени академии).

МЕДИЯ

Чрез организиране на интервюта и медийни изяви на млади таланти с цел популяризирането им в по-широка аудитория.

Известно е, че изкуството и участието му в обкръжаващата културна среда е най-мощният двигател за осъвършенстване на креативността на младите хора. Качество, което трудно се развива в технологичния свят, в който живеем. Много талантливи деца и млади хора в България имат желание да продължат своята кариера в музиката и други форми на изкуство, но те не са в състояние да направят това поради липсата на налични инструменти или места за изява.

Нашата кауза е да помогнем на тези таланти да преследват мечтите си – да станат артисти и да популяризират повече културните дейности. Стремим се да вдъхновим младото поколение да развие културния живот и да му дадем повече възможности за изява.

Нашата цел – да направим по-добро утре за талантливата младеж днес.

КЪДЕ СМЕ БАЗИРАНИ?

София, България

Санкт Гален, Щвейцария

Люцерн, Щвейцария

Берн, Щвейцария

Пловдив, България

Барселона, Испания

Лондон, Великобритания

Цюрих, Щвейцария